Contact

De informatie die u op deze website aan zult treffen is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hiervoor is gebruik gemaakt van vrij op het internet toegankelijke informatie en van informatie die ons door derden is aangeleverd. Deze informatie is dan ook absoluut geen voedingsadvies en zal u geheel vrijblijvend aangeboden worden. Vanwege de herkomst van de informatie hebben wij ook een beperkte invloed op de inhoud er van en kan het zijn dat voor vragen hondenvoer bestellen wilt contacteren. Wij verzoeken u hiervoor het formulier dat u op deze pagina vindt te gebruiken. Dit is ook de beste manier om hondenvoerbestellen.com feedback te geven over deze website, de informatie die u hier zult vinden of de informatie die u wellicht mist op deze website.

Wij streven er naar om alle hondenvoer vragen die ons bereiken binnen afzienbare tijd te beantwoorden. Mochten wij er om de een of andere reden niet in slagen om de vragen die u stelt, nadat u voor het opnemen van contact hondenvoer bestellen via het formulier op deze pagina hebt gecontacteerd, te beantwoorden dan zullen zij u dit zo snel mogelijk alten weten.

Alle informatie op deze website is geheel informatie van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden. Het heeft dan ook geen zin om hierover contact met ons op te nemen.

Comments on this entry are closed.